سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بیغیرتی این جماعت قابل انکار نیست! وظیفه شرعی خود میدانم از مطلب

بی‌غیرتی این جماعت قابل انکار نیست!

پایگاه خبری انصارحزب‌الله: یکی از مهم‌ترین و به عبارتی اصلی‌ترین هدف در جنگ نرم تغیییر باورهاست. یعنی در جنگ نرم آنقدر عقاید و باورها دگرگون می‌شوند که جای هنجار و ناهنجار عوض می‌شود و آن چیزی که تا دیروز زشت و ناپسند شمرده می‌شد امروز ممکن است در اثر القائات اجنبی‌ها خوشایند و زیبا جلوه کند. 

در احادیث رسیده از حضرات معصومین علیهم‌السلام هم داریم که در آخرالزمان جای معروف و منکر عوض می‌شود. تا جایی که بیان احادیث نبوی مورد عتاب قرار می‌گیرد و برعلیه‌اش قشون‌کشی رسانه‌ای راه می‌افتاد و دهن‌کجی به دین، بی‌غیرتی و بی‌حجابی و... عین اخلاق می‌شود و اگر کسی به جماعت بی‌غیرت بگوید کلاهتان را کمی بالا بگذارید! مستحق توهین و تهدید می‌شود. آیت‌الله حاج شیخ رضا سبط الشیخ انصاری، رئیس حوزه علمیه دزفول معتقد است برخی مواقع آنقدر درگیرودار هجمه گرفتار می‌شویم به جای حمایت از حق در سنگر باطل جبهه می‌گیریم! و خائنان به دین را پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

هفته‌گذشته بود که یالثارت چند روایت کوتاه درباره کسانی که همسرانشان را در مقابل انظار با لباس‌های زننده و آرایش‌های خاص می‌آرایند، منتشر ساخت و در آن بیان شد که خطاب حضرات معصومین علیهم‌السلام نسبت به این‌ها چیست. اما به جای اینکه این احادیث تلنگری باشد برای جماعت هنرمند، محملی برای قشون‌کشی و فریادهایی از جنس فریب شد. جایی که سیاسیون بی‌آبرو بدنبال موج‌سواری و گدایی رأی گشتند و جماعت بی‌هنر، هنرمندی خودشان را در توهین و فحاشی به خوبی به نمایش گذاشتند.

با آیت الله حاج شیخ رضا سبط الشیخ انصاری، رئیس حوزه علمیه دزفول درباره مباحث پیش‌آمده در مورد مطالب منتشره در یالثارات به دور از جاروجنجال‌های نخ‌نمای این‌روزها به گفت‌وگو نشستیم که ماحصل آن پیش‌روی شماست:


لفظی که به بی‌غیرتی می‌رسد

گاهی اوقات یک لفظ دارای مصادیق مختلفی از حیث معانی است. بعضی از این معانی که معنای اجلا و اعلای آن هست در ذهن افراد می‌آید. لذا می‌بینیم آن‌ها آمده‌اند این واژه را فقط در مورد مردی که فلان عمل شنیع در رابطه با همسرش از او ساطع می‌شود در نظر گرفتند، در حالی که سایر معانی را اگر نگاه کنیم ، می‌بینیم که آن لفظ حصر در این مصداق اعلا نیست. یعنی مسئله بی‌غیرتی یک مرد را در بعضی از موارد شامل می‌شود. 
هجمه‌ای که باب شد!

هجمه نسبت به کسانی که دلسوزند و صحبتی را مطرح می‌کنند. متاسفانه باب شده که ما به جای اینکه از حق طرفداری کنیم، گاهی اوقات حامی باطل می‌شویم. چند وقت پیش اگر اشتباه نکنم آیت‌الله جوادی آملی از این لفظ در رابطه با مسائل سیاسی و از سیّاسین استفاده کردند ولذا دیدیم یک هجمه‌ای از طرف افرادی نسبت به کاربرد این مطلب از طرف ایشان منتشر شد. در حالی که آیت‌الله جوادی آملی فردی هستند به لحاظ علمی و تسلط‌شان بر آیات قرآنی و روایت دارای وزانت خاصی هستند. این طور نیست که بدون تامل و توجه به معنا از یک لفظی استفاده کرده باشند.

بی‌حجابی گناه و جرم است

یک نکته‌ای که باید بیان شود، مسلماً بی‌حجابی گناه است و جرم هم می‌باشد. یعنی در قانون مجازات اسلامی، بی‌حجابی جرم محسوب شده است. اگر جهت گناهش را در نظر بگیریم، هر گناهی مجازاتی دارد. حالا اگر افرادی می‌آیند و می‌گویند در قرآن برای ‌بی‌حجاب و بی‌حجابی مجازاتی ذکر نشده است. اگر علی‌الظاهر این چنین باشد، دلیل بر این نیست که مجازاتی نداشته باشد. همه احکام از جمله احکام مجازات که در قرآن صراحتاً نیامده است و لذا می‌بینیم که هر گناهی باید یک تعزیری داشته باشد که توسط حاکم شرع معین و اعمال می‌شود. 

بی‌حجابی مصداق افساد فی‌الارض

می‌دانیم یکی از مسائلی که در مملکت باید نسبت به آن توجه فراوان بشود، مصونیت کشور از عدم امنیت در عرصه‌های مختلف است، می‌خواهد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشد. ما می‌دانیم که مثلا بعضی از جرم‌ها به عنوان افساد فی‌الارض مطرح می‌شود. کسانی که در پی انجام تهیه و توزیع مواد مخدرند از مصادیق مفسد فی‌الارض هستند. یعنی افساد فی‌الارض که همان تولید و توزیع مواد مخدر باشد. آیا حالا بی‌حجابی نوعی افساد فی‌الارض نیست؟ اگر توزیع مواد مخدر باعث از بین رفتن جوانان ما می‌شود و سایر گناهانی که بر او مترتب می‌شود، آیا بی‌حجابی مصداق افساد فی‌الارض نیست؟ بله از مصادیق آن است. 

خیانتِ بی‌حجابی

افساد فی‌الارض یعنی چه؟ یعنی فساد و تباهی را گسترش دادن. در این مسئله هیچ بحثی نیست. ولی به این مسئله اصلا توجه نشده است. یعنی ما نسبت به عدم امنیت اعتقادی و سلامت اخلاقی جامعه که از طریق بی‌حجابی روز افزون است و در حال گسترش، کاملا بی‌توجه شدیم. لذا بی‌حجابی و بی‌حجاب، خائن به دین است. خائن نسبت به مملکت است. ولو اینکه این مسئله را مطرح کنیم که این ابزار مادی‌اش را درست است که به کار گرفته است ولی عنصر معنوی‌اش مدنظرش نیست. یعنی می‌گوید من قصدم این نیست. ولی به هرحال با این وضعیت خود را نمایان کردن، این باعث عدم امنیت اعتقادی و تخریب سلامت اخلاقی جامعه می‌شود.

مطلبی که به آن توجه نمی‌شود این است که همانطوری که موضع‌گیری و مبارزه در مقابل مفاسدی مثل تولید و توزیع مواد مخدر لازم است، موضع‌گیری و مقابله با بی‌حجابی ضروری‌تر است. و بی‌جا نیست اگر بگوییم که مروجین بی‌حجابی در خور تقبیح و سرزنش بیشتری هستند. مخصوصاً چهره‌هایی که پوشش خلاف شرعشان آن‌هم در مقابل دوربین باعث ترویج بی‌حجابی است و نوعی مبارزه با حجاب و حکم صریح قرآن محسوب می‌شود. همچنانی که به مهماتی مثل امربه‌معروف و نهی‌از منکر، اعتنا نمی‌شود به این مسئله هم کمتر توجه شد.

شهرتی که گناه را مضاعف می‌کند

بی‌حجابی یک گناه کلیدی است که در کنار آن گناه فراوان دیگری هم به ظهور می‌رسد. و مسئله این است که این بی‌حجابی از طرف کسانی که دارای شهرتی هستند و الگوی یک سری از جوانان هستند، این گناهش هزاران برابر یک شخص عادی است. 

ولذا این خیلی جای تعجب و تاسف دارد که این افراد در مقابل دوربین به این شکل ظاهر بشوند و دهن‌کجی‌هم بکنند. چون یک خبری را می‌خواندم که نمی‌دانم چقدر صحت دارد که یکی از این افراد که همسرش با یک وضع بسیار اسف‌بار در مقابل دوربین آمده است، از جهت اعتراض مثل اینکه یک پارچه‌ای و یا یک چیزی شبیه آن را انداخته روی چوبی و یا یک چوب‌لباسی و در کنارش ایستاده است. این دهن‌کجی به حجاب است. این‌ها دارند نسبت به دین و نسبت به ارزش‌های دینی و آرمان‌های شهدا دهن‌کجی می‌کنند. یعنی خیلی راحت می‌توان گفت آن‌هایی که در پی گسترش چنین مطالبی هستند خائن نسبت به اهداف و آرمان شهدا هستند و در این بحثی نیست. 

این‌مراسم‌ها جای تاسف دارد

قرآن صراحتاً می‌فرماید: لا تخونو‌الله و‌الرسول، این خطاب به چه کسانی است؟ خیانت به خدا و رسول خدا یعنی خیانت به دین، خیانت نسبت به نهضت سیدالشهدا(ع) است. این حرکات و مراسم‌های این چنینی که برگزار می‌شود جای تاسف فراوان دارد.

تاسف بیشتر این است که مسئولین مربوطه که وظیفه‌شان گسترش عفاف و حجاب است. حالا اگر در این زمینه شاهد برداشتن قدمی نیستیم، لااقل در جهت گسترش و حمایت از بی‌حجاب‌ها، شاهد گفتاری و یا رفتاری و دستورالعملی نباشیم. 

مطلب یالثارات دلسوزانه است

مطلبی که از جانب نشریه یالثارات منعکس شده است، مطلبی است دلسوزانه، حالا اگر از روایتی با واژه خاص استفاده شده، مسلما مرادشان مصداق اعلای آن واژه نیست، در این که شکی نیست. مراد این است که شما بی‌غیرت هستید و این جای انکار ندارد. کسی که همسرش را با آن لباس می‌آورد، مسلماً بی‌غیرت است. و این گناه، گناه فردی نیست و (بلکه) دارند نسبت به جامعه خیانت می‌کنند. 

وقتی گفته شد حجاب را دریابید!

می‌گویند یک شخصی وارد مسجد شد، دید فردی مشغول نوشیدن شراب است. خب عصبانی شد و از روی تدینی که داشت، برافروخته شد و به سمت آن شخص آب دهانش را پرتاب کرد. بعد از این حرکت آن شخص مشروب‌خوار گفت بگذار از کار خودم فارق بشوم تا متوجه‌ات کنم مسجد جای انداختن آب دهان نیست. ببینید یک دفعه یک هجمه‌ای شروع می‌شود علیه کسی که آمده از روی دلسوزی گفته، حجاب را دریابید.

نیم قدم به جلو و صد قدم به عقب!

قبلا در رابطه با حجاب و عفاف گفته‌ام که اگر ما نیاز داشته باشیم به برداشتن صد قدم، نام‌گذاری یک روز به عنوان حجاب و عفاف و حرکت از مکانی به مکانی، نیم قدم است. حالا آن حرکت انجام می‌شود که خوب است در کنارش هم مراسم این‌طوری هم گرفته می‌شود. یعنی همه آن‌ها لوث می‌شود. آن حکت ایجابی اگر به خواهد نیم‌درصدی اثر داشته باشد، این‌ها اثر نزدیک به صد در صدشان را در روحیه بسیاری از جوانان دختر و پسر این مملکت خواهند گذاشت. و جای تعجب است که چرا نسبت به این‌ها فکری نمی‌شود. اولیای امور نسبت به گناه و جرم، -که مسلماً مجازاتی بر آن مترتب است- حالا آن مجازات یا حد و یا تعزیر است، کاملا بی‌تفاوتند. اگر هم مطلبی ارائه بدهند در قالب گفتاری است بدون کردار که ما هم خبری از آن‌ها نداریم.

تکیلف شرعی دفاع از جریان حق است

در نکته‌پایانی می‌خواهم عرض بکنم به عنوان وظیفه شرعی، بنده نوعی مکلف و موظفم به این‌که از یک جریانی که حق است دفاع کنم. حق سکوت ندارم. حالا ممکنه یک کسی به من بگوید که وارد این قضیه نشوید. یالثارات یک چیزی گفته و می‌خواهند یک هجمه‌ای علیه‌شان آغاز کنند، اما وظیفه من است که شرعاً باید از گروهی که آمده یک مطلبی را از روی تعصبی که نسبت به دین و دیانت دارند از روی دلسوزی که نسبت به امنیت و سلامت اخلاقی و دینی جامعه دارند، گفته‌اند. آن هم نه یک مصداق اعلا آن را در نظر گرفته‌اند که تهمت است و نه چنین است. مرادشان از این واژه بی‌غیرتی است و مسلماً و بدون شک افرادی که این چنین در مقابل دوربین و یا در صحنه اجتماع ظاهر می‌شوند مصداق آن می‌باشند.